2011. május 26., csütörtök

MÁJUS 26 - A PRESSTV MAI HÍREI KÉPEKBEN



IRÁN FIGYELMEZTETTE AMERIKÁT

HOGY NE PRÓBÁLJA MEGMENTENI IZRAELT
"Az Egyesült Államok arra törekszik, hogy megmentse a cionista rezsimet (Izraelt), a csalókat. Mindenkinek tudni kell, hogy a cionista rezsim megléte a palesztin területen, olyan mint egy rákos daganat a szervezetben, mivel a térség országait állandóan fenyegetésben tartják." - mondta Ahmadinedzsád elnök Qom városában, csütörtökön. Hozzátette, hogy az iráni nép és a világ nemzetei felébredtek és igazságot fognak tenni, a szabadság érdekében és teljesen meg fogják szüntetni Izraelt – jelentette az IRNA. (Az elnök arra figyelmeztette a térség országait – a cikk többi részében - , hogy legyenek éberek és óvatosak Amerikával szemben, mert ezek mindig csaltak és hazudtak. A szerk.)
Köszönjük az elnök szólását, mi ezt Magyarországon legalább ennyire pontosan tudjuk, hogy mit jelent cionista rendszer alatt nyögni, lehajott fejjel, kifoszta, kirabolva és egyetlen tévében sem lehet ezt elmondani.
MEGVERTÉK A ZSIDÓ NŐT A ZSIDÓK

Kép: a képen látható 28 éves amerikai zsidó nő, egy békemozgalom aktivistája, agyba főbe verték a fanatikus zsidók, az amerikai kongresszusban, amikor Netanyahu nagyjából a beszéde közepe felé járt. A TV-közvetítésben nem lehetett hallani, hogy a nő mit mondot, sőt látni sem lehetett, csak azt lehetett látni, hogy Bibi beszéde közben megállt és azt mondta, hogy látják, hogy mekkora demokrácia van Amerikában és Izraelben? Mert nálunk egy beszéd közben bárki közbeszólhat és ezt megteheti. Mondta képmutató módon Netanyahu, miközben ő nagyon jól látta az emelvényéről, hogy féltucat fogdmeg agyba-főbe verte a nőt, aki csak annyit mondott, hogy elég volt a zsidó megszállásból Palesztínában.... A derék demokrata miniszterelnök látta az erőszakot, de azt már nem mondta, hogy hagyjátok abba az ütlegeléseket. És volt képe azt mondani, hogy Amerika és Izrael a demokrácia mintaállamai...Erre többször is visszatért szövegében. A nőt azonnal kórházba szállították. Úgy látszik Izrael gondoskodik arról, hogy minél előbb megszüntessék.
Kép: a képen látható Júdás-képű figura az egyiptomi miniszterelnök volt, amíg Mubarak le nem lépett. Szulejmán korábban titkoszsolgálati miniszter is volt és Izrael legnagyobb barátja. Most eltünt, nem tudják hová? Mi gyanítjuk, hogy Izraelben talált otthont magának. Mubarak felesége letartóztatva, két fia börtönben, a vén gyilkos pedig egy börtönkórházban várja a sorsát.
Kép: Amerika további rakétákkal szeretné Izraelt megmenteni....