2011. május 22., vasárnap

MÁJUS 22 – A SIKKASZTÓKAT ELITÉLIK KÜLFÖLDÖN

ARGENTÍNÁBAN VAN ELSZÁMOLTATÁS

A volt argentin elnök Carlos Saul Menem-nek (képen) bíróság elé kell állni sikkasztásért a közpénzek ellopása miatt, amiket 1989 és 1999 között követett el. Jelentette az Igazságügyi Információs Központ (ICJ). Továbbá vádolják még az egykori gazdasági minisztert, Domingo Cavallo-t. Továbbá még ezeket:Maria Julia Alsogaray, Raul Granillo, Oscar Camilion, José Domingo ezredest, Raul Alberto Castellini, Heriberto Baez, Jose Alberto Torzillo és Henry Kaplan. Menem rendszere olyan volt, amely lehetővé tette a lopást és a közpénzek rendszeres ellopását, a köztisztisztviselők által. (boliviaentusmanos, részlet)
JÓ REGGELT ORBÁN VIKTOR!
Kép: "Ne a számat, hanem a kezemet figyeljék! Vigyázat! Csalok!"
Tisztelt Miniszterelnök úr! Ilyen hír hallatán azonnal repülőre kéne szállnia és személyesen megnézni azt, hogy az argentínok hogy a fenébe tudják visszamenőlegesen, közel húsz év után felelősségre vonni az állami bűnözőket? Ha erre az izgalmas útra rászánná magát, akkor nem utazna hiába, mert olyan értékes gyakorlati tapasztalatokra tehetne szert, amelyeket Magyarországon is sikerrel lehetne hasznosítani. De, ha már Dél-Amerikában járna, akkor egy füst alatt beugorhatna Evo Morales elnökhöz is Boliviába, mert ott sem totojáznak az állami és hivatali bűnözőkkel, ha felelősségre kell vonni őket, hanem azonnal cselekszenek. Mese nincs! Fényesen bizonyítást nyert, nem is egyszer, hogy vannak a világnak olyan sarkai, ahol a nemzeti kormányok nem dumálnak, nem használnak tévés bohócokat (Budai Gyula), hanem cselekszenek és törvényes módon azonnal leszámolnak az állami bűnözőkkel.
FEL KELL SZÁMOLNI
A HAZAI BŰNÖZŐI RENDSZERT
Ami Magyarországon 1990-ben kialakult – a tetteseket név szerint ismerjük – egy valódi bűnözői rendszer. Nem mintha 1945-ig visszamenőleg nem lett volna bűnözői rendszer, de most az utóbbi húsz évről van szó. Az olyan "rendszert" amit nálunk létrehoztak és ehhez biztosítják az állami szintű sikkasztást, csalást és rablást, azok maguk is sikkasztók, tolvajok és rablók. Magyarul, akik olyan "törvényeket, jogszabályokat" hoznak, amivel az ország kirabolható, kifosztható, és minden bűncselekmény bűntetlen marad, annál az egész bagázst (parlament, kormány, pártok, stb.) meg kell bűntetni, mert fejétől büdösödik a hal. Ráadásul ezek a „törvényhozók” a csalásokra, sikkasztásokra, rablásokra lehetőséget adó helyzeteket „joghézagnak” és „gumitörvényeknek” nevezik. És ezt nem is titkolják. Nincs kivétel ezekkel szemben, mert egyetemlegesen felelnek a hatalomban lévők, minden egyes kormányzati időszakot beleértve. Azon politikusok, akik nem akarnak résztvenni a kollektiv bűncselekmények végrehajtásában, azok önként LEMONDHATNAK posztjukról és nem hivatkozhatnak arra, hogy én nem szavaztam meg, vagy tartózkodtam. Amennyiben a magyarellenes döntéseik után is poziciójukban maradnak, azzal jóváhagyták és igazolták a korábbi bűncselekményeiket. Tudatosuljon ez minden politikusban, köztisztviselőben és hivatali alkalmazottban, mert utólag nincs kifogás. Valójában ezek az állami és hivatali bűnözők a hivatali esküjüket is megszegték. Különösen vonakozik ez az országgyűlési képviselőkre, akik ezeket a bűntörvényeket a pártjuk nevében hozták meg. Nincs kivétel a parlamenti pártok között! Mert az ellenzéki pártok nem valódi ellenzékek, hanem közönséges bűntársak és bűnsegédek. (olvasónktól)