2011. május 19., csütörtök

MÁJUS 19 – ERŐS REPEDÉSEK A CIONISTA BIRODALOMBAN

MI VAN AZ AMERIKAI-IZRAELI IDEGESSÉG HÁTTERÉBEN?

Az izrael-lobbi, az AIPAC [American Israel Public Affairs bizottság] arra törekszik, hogy konfrontációt csináljanak Iránnal – mondta James Morris a Press TV-ben csütörtökön. Morris azt mondta, hogy aggasztó az, hogy Obama nemzetbiztonsági tanácsadója Tom Donilon felszólította a washingtoni Közel-Keleti Bizottság Intézetét, hogy tegyenek határozottabb intézkedéseket Irán ellen. Morris sürgette a közel-keleti országokat, hogy legyenek éberek az amerikai és izraeli támadásokkal szemben, ezekben a régióban. (presstv részlet és kép)

Iránban irániak vannak a képernyőkön. Magyarországon nem magyarok vannak a képernyőkön, hanem beszédhibás zsidó terroristák. Ennek véget kell vetni. Magyar arcokat és hangokat akarunk hallani.

OBAMA FÁRADT BESZÉDÉNEK HÁTTERE
Pár héttel ezelőtt Cameron brit miniszterelnök magához rendelte a cionbérenc jordán királyt, Londonba. A szaudi rekaciós, cionbérenc rendszer mellett még Jordánia is ide tartozik. Cameron közvetítette Obamának a jordán helyzetet. Obamát is berendelték egy kis ukázra, az AIPAC-hoz, ami a legnagyobb cionista lobbi Amerikában. Obama mint egy dróton rángatott bábfigura ma elmondta a több órás, üres beszédét, amit előzőleg nagy gőzzel beharangoztak. Obama semmi újat nem mondott. Mostani szövege amolyan fantáziálások gyűjteménye volt. A jól viselkedő Észak-Afrika-i államoknak (Egyiptom, Tunézia) pénzsegélyt igért, holott ezek erre nem szorulnak rá. Ez volt a mézesmadzag. Sziriát megfenyegette. Libia után Sziria is torkán akadt a cionistáknak, mert nem jött be a remélt  tervük. Az angol-amerikai felforgatók azt szerették volna, ha Szíriában amolyan zsidó forradalom lett volna és zsidóbarát rendszert tudtak volna kierőszakolni. Ez nem jött be nekik. Sőt! Sziria a belső válság ellenére még szorosabban kötődik a Hezbollahhoz, Libanonhoz, Iránhoz, Törökországhoz. Itt aztán meg is állt Amerika tudománya. Ezért vannak most pánikban. Az Irak-i háború teljes kudarc. Libiában sem érték el azt amit akartak és most Sziria sem jutott a kezükre. És Egyiptom függetlensége és meghatározó szerepe lesz a jövő. Most Obama kénytelen volt a palesztín állam mellett is kiállni, de őket Izrael prédájának akarja odadobni, de ez már nem fog menni úgy, ahogy ők ezt elképzelik. Izrael egyedül maradt. Új helyzet van a térségben, új erőviszonyok alakultak ki és ezt a cionisták már egy kiprovokált háborúval sem tudják visszafordítani, ilyet most el sem mernek kezdeni, mert az Izrael megszünését jelentené. Netanjahu izraeli elnök hamarosan Obama karjaiba fog futni és újabb segítséget fog kérni, de Izraelt megmenteni már Obama sem tudja. Jön Izrael vergődése. Hogy ez meddig fog tartani és milyen lefolyása lesz, azt majd meglátjuk...